Overstappen zonder zorgen
Wij regelen de complete overstap van A tot Z!
Overstappen naar CentraalVoIP
Het is heel erg gemakkelijk om naar CentraalVoIP over te stappen. We zorgen er namelijk voor dat je nooit onbereikbaar bent. Heb je al telefoontoestellen? Dan controleren we of deze geschikt zijn voor VoIP telefonie. Vaak is dit wel het geval. Zo niet, dan kunnen we ook zorgen voor nieuwe toestellen. We regelen alles voor geweldige overstap zonder zorgen.
1. Bestelling plaatsen
Plaats je bestelling via onze website. Hier ben je slechts enkele minuten mee bezig. Onderteken direct de telecomovereenkomst en betaal de factuur met eenmalige kosten, daarna wordt jou bestelling direct verwerkt.
2. Welkomstgesprek
Een van onze specialisten belt na de bestelling nog even op om samen de bestelling te controleren. Daarna kunnen we op afstand helpen met het instellen van eventuele vaste toestellen. Ook een servicemonteur op locatie is mogelijk, bel ons voor meer informatie.
3. Nummerbehoud
Kies je voor nummerbehoud? Wacht onze aanvraag bij je provider af. Ondertussen maken we alles gereed voor de overstap. Je blijft dus altijd bereikbaar. De verwerkingstijd is ongeveer 3 tot 7 werkdagen en afhankelijk van jou oude provider.
Een kijkje in onze klantenkring
We hebben al vele klanten mogen aansluiten op ons VoIP en internet netwerk, zijn jullie de volgende?
Vragen over het overstappen?